Walking Football

Voetballen zonder rennen. Dat is Walking Football in een notendop. ‘Is dat nog wel voetbal? En is dat leuk dan?’, horen we vaak. Jazeker, want Walking Football hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal met een aantal uitzonderingen.

VANAF 6 APRIL, 10:30 - 11:30

Behalve dat er niet mag worden gerend, is er geen buitenspel en zijn er geen keepers. Niet rennen houdt in dat er altijd één voet aan de grond blijft. Ook mogen er geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. De spelregels zijn bedoeld om de fysieke belasting laag te houden zodat blessures worden voorkomen.

GIBLEVEN LANG VOETBAL

De meeste voetballers kunnen geen genoeg krijgen van het spelletje. Naar- mate de jaren verstrijken stribbelt het lijf helaas steeds meer tegen. Spelers raken geblesseerd, verliezen hun condi- tie en kunnen daardoor niet meer mee in het reguliere voetbalaanbod. Om te voorkomen dat oudere voetballers hierdoor stoppen is Walking Football ontwikkeld. Dankzij deze spelvariant is een leven lang voetbal mogelijk. Overigens, ook voor 60-plussers die niet per se een voetbalverleden heb- ben, is Walking Football een leuke manier om in beweging te blijven of op latere leeftijd te starten met voetballen.

Voetbalvereniging JVC organiseert <INFO> ...

Screen Shot 2016 12 22 at 10.02.28

Hier een leuke introductievideo over Walking Football"

 

bl3bl4

U GAAT MEEDOEN!

Op de activiteitenkaart hiernaast ziet u een overzicht van de diverse activiteiten in deze week (klik op de activiteit voor meer informatie). Het staat u vrij om hier naar willekeur een passende activiteit te kiezen. U meldt zich op het tijdstip bij uw gekozen activiteit en de begeleider zal dan een stempel plaatsen op uw strippenkaart. Deze persoonsgebonden strippenkaart (zie voorbeeld) kunt u gedurende openingstijden van Classic Gym ALLEEN CONTANT bij hen aanschaffen. Is uw kaart vol, dan zal deze worden ingenomen door de betreffende begeleider van de activiteit.

Het adres van Classic Gym is:

Mr. Tigchelaarstraat 1
1787 BB Julianadorp
T: 0223 - 64 74 71

STRIPPENKAART 8X
€ 40,00
STRIPPENKAART 12X
€ 55,00
STRIPPENKAART 16X
€ 70,00

Partners

Classic Gym
JVC Julianadorp
Budowaza
Dieet & Co
Mee & De Wering
TVJ Julianadorp
Omring
Teamsportservice Logo Horizontaal CMYK
Ballet en Dansstudio Chantal