Voedings- of dieetadvies

Om langer, energieker & vitaler te leven is gezond eten van groot belang. Maar wat is nu gezond? Als je rondkijkt in de supermarkt en de berichtgeving in de media volgt ga je bijna geloven dat gezond eten behoorlijk ingewikkeld is. Er zijn wel tienduizend producten in de supermarkt waarvan een groot deel ons wil laten geloven dat we er echt niet buiten kunnen voor een goede gezondheid.

De diëtisten van Dieet & Co zijn er van overtuigd dat dit echt niet nodig is. Als je kiest voor onverpakte producten en voor producten die geen gezondheidsclaims nodig hebben ben je al een eind op weg naar een volwaardig en gezond eetpatroon.

Heeft u specifieke vragen over voeding in relatie tot uw gezondheid? Maak dan een afspraak bij Dieet & Co. Een verwijzing van een arts is niet nodig. Dieetadvisering wordt vergoed vanuit de basisverzekering en wordt verrekend met het eigen risico.

Heeft u een strippenkaart? Dan is de intake gratis. 

bl3bl4

U GAAT MEEDOEN!

Op de activiteitenkaart hiernaast ziet u een overzicht van de diverse activiteiten in deze week (klik op de activiteit voor meer informatie). Het staat u vrij om hier naar willekeur een passende activiteit te kiezen. U meldt zich op het tijdstip bij uw gekozen activiteit en de begeleider zal dan een stempel plaatsen op uw strippenkaart. Deze persoonsgebonden strippenkaart (zie voorbeeld) kunt u gedurende openingstijden van Classic Gym ALLEEN CONTANT bij hen aanschaffen. Is uw kaart vol, dan zal deze worden ingenomen door de betreffende begeleider van de activiteit.

Het adres van Classic Gym is:

Mr. Tigchelaarstraat 1
1787 BB Julianadorp
T: 0223 - 64 74 71

STRIPPENKAART 8X
€ 40,00
STRIPPENKAART 12X
€ 55,00
STRIPPENKAART 16X
€ 70,00

Partners

Classic Gym
JVC Julianadorp
Budowaza
Dieet & Co
Mee & De Wering
TVJ Julianadorp
Omring
Teamsportservice Logo Horizontaal CMYK
Ballet en Dansstudio Chantal