Sportief Wandelen

Sportief Wandelen is duidelijk anders dan een stukje wandelen. Het is voor iedereen die aan fitheid wil werken de ideale activiteit. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het net iets meer dan het 'gewone wandelen'.

logo Sportlust Julianadorp

Sportief Wandelen betekent stevig doorwandelen in een tempo rond de 5 tot 7 kilometer per uur. Er moet nog altijd adem overblijven om een gesprekje te voeren.  Het trainen met elkaar is gezellig en is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie.

De trainingen duren ongeveer 1 uur en zijn zeer gevarieerd. Een warming-up om de spieren los te maken, een stuk stevig doorwandelen, oefeningen met tempowisselingen en tenslotte even uitlopen en goed rekken. Het bijzondere is dat alle trainingsvormen zoals warming-up en cooling-down, duur- en intervaltraining toegepast worden. De Begeleider Sportief Wandelen geeft tijdens de trainingen technische aanwijzingen over looptechniek en lichaamshouding. Door een verantwoorde opbouw is de kans op blessures gering. Met name geschikt voor mensen die lange tijd niet gesport hebben en voor mensen met gezondheidsklachten. Doordat Sportief Wandelen zeer laagdrempelig is, wandelen is namelijk een makkelijke natuurlijke beweging, is het voor deze groep mensen zeer geschikt.

 

bl3bl4

U GAAT MEEDOEN!

Op de activiteitenkaart hiernaast ziet u een overzicht van de diverse activiteiten in deze week (klik op de activiteit voor meer informatie). Het staat u vrij om hier naar willekeur een passende activiteit te kiezen. U meldt zich op het tijdstip bij uw gekozen activiteit en de begeleider zal dan een stempel plaatsen op uw strippenkaart. Deze persoonsgebonden strippenkaart (zie voorbeeld) kunt u gedurende openingstijden van Classic Gym ALLEEN CONTANT bij hen aanschaffen. Is uw kaart vol, dan zal deze worden ingenomen door de betreffende begeleider van de activiteit.

Het adres van Classic Gym is:

Mr. Tigchelaarstraat 1
1787 BB Julianadorp
T: 0223 - 64 74 71

STRIPPENKAART 8X
€ 40,00
STRIPPENKAART 12X
€ 55,00
STRIPPENKAART 16X
€ 70,00

Partners

Sportservice Noord Holland
Classic Gym
JVC Julianadorp
Sportlust Julianadorp
Budowaza
Dieet & Co
Mee & De Wering
JBC Julianadorp
TVJ Julianadorp
Omring