Voedings- of dieetadvies

Om langer, energieker & vitaler te leven is gezond eten van groot belang. Maar wat is nu gezond? Als je rondkijkt in de supermarkt en de berichtgeving in de media volgt ga je bijna geloven dat gezond eten behoorlijk ingewikkeld is. Er zijn wel tienduizend producten in de supermarkt waarvan een groot deel ons wil laten geloven dat we er echt niet buiten kunnen voor een goede gezondheid.

Lees meer

Groepsfitness

WAT HOUDT GROEPSFITNESS IN?

Groepsfitness begint met een gevarieerde warming up, om het lichaam voor te bereiden op de activiteiten die later deze les volgen.

Deze les zal elke dinsdag en donderdag  van 13:00-14:00 uur plaats vinden bij Classic Gym.

Lees meer

Zeker bewegen

Denkt u ook wel eens 'Ik heb vroeger veel bewogen maar het komt er niet meer van...' of ' Als ik zo op de grond moet zitten, dan kom ik niet meer overeind'. Of misschien bent u wel eens bang om te vallen.

Lees meer

Easy Tennis

Easy Tennis is een activiteit van TVJ Julianadorp.

Lees meer

65+ Fitness

Bij 65+ fitness krijgt iedere deelnemer een eigen trainingsschema, waar balans, rompstabiliteit, kracht en uithoudingsvermogen in verwerkt zitten.

Uiteraard is er bij het opstellen van dit schema ruimte voor de persoonlijk voorkeur.

Deze les zal elke woensdag en vrijdag van 13:00-14:00 uur plaats vinden bij Classic Gym.

Lees meer

Beweegtuin

De Beweegtuin is bedoeld om ouderen in beweging te krijgen. En dat in de gezonde buitenlucht! Door middel van de FIT+ beweegtoestellen werken ouderen zelfstandig of ondere begeleiding van fysiotherapeuten of activiteitenbegeleiders op een structurele, uitnodigende wijze aan een gezonde levensstijl. De Beweegtuin voor Ouderen bestaat uit afwisselende beweegtoestellen en beweegaanleidingen die zijn aangepast en afgestemd op de (beweeg)mogelijkheden van de doelgroep.

Lees meer

Walking Football

Voetballen zonder rennen. Dat is Walking Football in een notendop. ‘Is dat nog wel voetbal? En is dat leuk dan?’, horen we vaak. Jazeker, want Walking Football hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal met een aantal uitzonderingen.

VANAF 6 APRIL, 10:30 - 11:30

Lees meer

bl3bl4

U GAAT MEEDOEN!

Op de activiteitenkaart hiernaast ziet u een overzicht van de diverse activiteiten in deze week (klik op de activiteit voor meer informatie). Het staat u vrij om hier naar willekeur een passende activiteit te kiezen. U meldt zich op het tijdstip bij uw gekozen activiteit en de begeleider zal dan een stempel plaatsen op uw strippenkaart. Deze persoonsgebonden strippenkaart (zie voorbeeld) kunt u gedurende openingstijden van Classic Gym ALLEEN CONTANT bij hen aanschaffen. Is uw kaart vol, dan zal deze worden ingenomen door de betreffende begeleider van de activiteit.

Het adres van Classic Gym is:

Mr. Tigchelaarstraat 1
1787 BB Julianadorp
T: 0223 - 64 74 71

STRIPPENKAART 8X
€ 40,00
STRIPPENKAART 12X
€ 55,00
STRIPPENKAART 16X
€ 70,00

Partners

Classic Gym
JVC Julianadorp
Budowaza
Dieet & Co
Mee & De Wering
TVJ Julianadorp
Omring
Teamsportservice Logo Horizontaal CMYK
Ballet en Dansstudio Chantal